Nieuwsbrief

Toetsingsmomenten Gezondheidsconferentie Preventie

De Vlaamse overheid legt nieuwe gezondheidsdoelstellingen en preventiestrategieën vast voor de periode van 2017 tot 2025. Die voor de gezondheidsthema’s tabak, alcohol, drugs, voeding en beweging worden eind dit jaar voorgesteld op een gezondheidsconferentie.

Tijdens één van de drie regionale toetsingsmomenten in september of oktober kan je jouw licht laten schijnen over de voorstellen voor doelstellingen en strategieën. Deze toetsingsmomenten gaan door in Leuven, Antwerpen en Gent. De voorstellen worden gepresenteerd en de aanwezigen kunnen hun feedback geven. 

 

Op woensdag 28 september van 9u tot 12u gaat dit door in Dirk Boutsgebouw in Leuven. Inschrijven kan via info@logo-oostbrabant.be.

Op donderdag 6 oktober van 12u tot 16u gaat dit door in het Huis van de Sport in Antwerpen. Inschrijven kan via info@logoantwerpen.be.

Op maandag 10 oktober van 19u tot 22u gaat dit door in het Auditorium Virginie Lovelinggebouw in Gent. Inschrijven kan via info@gezondplus.be.

 

Schrijf in

Ben je er graag bij om de stem van jouw sector, doelgroep… te laten horen? Schrijf je dan snel in (vermeld op zijn minst je naam en je organisatie; ook burgers zijn welkom).

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen