Nieuwsbrief

Ontdek de gratis online vorming: 'Meeroken is geen binnenpretje. Praat erover'

Meeroken is ongezond. Dat weten de meeste ouders die binnen roken wel. Maar ze beseffen vaak niet hoelang de rookdeeltjes in huis blijven: in de lucht, maar ook op meubels, kleren en speelgoed. Om hun kinderen te beschermen tegen hun rook, doen ze vaak dingen die niet helpen, zoals roken onder de dampkap of bij een open raam.

Hun intenties zijn positief, maar het resultaat is dat niet. Want in Vlaanderen zitten nog altijd zo’n 68.000 kinderen elke dag in tabaksrook.

Wil je die kinderen en hun ouders helpen? Ga dan met hen in gesprek. Dat is niet altijd evident. Maar toch kun je zo in weinig tijd heel wat bereiken. Met het project ‘Meeroken is geen binnenpretje, praat erover’ helpen we jou hiermee. 

Een gesprek voeren over binnen roken is niet gemakkelijk. Daarom bieden we jou via dit project ondersteuning. Ontdek meer over het verloop en de inhoud van een gesprek op deze site. Volg een vorming of lees meer achtergrondinformatie. Zo bereid je je optimaal voor. Graag ook hulp tijdens het gesprek? Ontdek dan onze gesprekstool.. Misschien heb jij zelf wel bezwaren om het gesprek aan te gaan. Heb je te weinig tijd? Ben je bang voor weerstand bij je cliënt of voor een verzuurde relatie? Of rook je zelf? Geef je motivatie een boost!

Neem contact op met Logo Leieland voor informatie over materialen, vormingen of een verkennend gesprek met uw team.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen