Nieuwsbrief

Help mee de campagne 4voor12 zichtbaarheid te geven

Eén op vier mensen krijgt in zijn of haar leven te maken met een psychisch probleem. Daarnaast geeft één op vier mensen aan dat ze zich niet goed in hun vel voelen.
 
Toch is praten over psychische kwetsbaarheid nog steeds een taboe in Vlaanderen. Bijna 60% van wie psychische problemen heeft, praat er niet over en zoekt geen hulp. Het is dan ook belangrijk dat we alert zijn voor signalen die aantonen dat het mogelijks niet goed gaat met iemand en dat we hier iets mee doen. De campagne wil duidelijk maken dat iedereen hier een rol in kan spelen. 
 
Piet Van den Heuvel en Laura Tesoro zongen met veel enthousiasme de campagne 'set them free' in. Het lied is ook verkrijgbaar op Itunes. 
 
Het is nog niet te laat, maar wel 4 voor 12.

Help je mee deze campagne zo veel mogelijk zichtbaarheid te geven? 

Je kan de campagnespot, getuigenisfilmpjes, foto's meet quotes... delen op Facebook, je website of andere digitale/sociale media. Verder kan je ook flyers, buttons, autostickers verspreiden en/of de affiche uithangen.
 
De meeste zaken zijn te bestellen via www.4voor12.be, maar kunnen ook rechtstreeks bij Te Gek!? of VVGG besteld worden. 

Laat weten dat je de campagne steunt 

Laat in de week van 4/12 zoveel mogelijk je wekker, telefoon, sirene, alarm, ... rinkelen, telkens om 4 voor 12. Zo kan je aan je omgeving laten zien dat je aandacht hebt voor de signalen dat iemand het moeilijk heeft. Schrijf je in op www.4voor12.be/doe-ook-mee en krijg een reminder en meer informatie. 

>> meer weten? www.4voor12.be

4 voor 12 werd ontwikkeld door Te Gek!?, het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie en de Vlaamse Vereniging voor Geestelijke Gezondheid, met de steun van de Vlaamse Overheid.
 
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen